Friday 22 July 2011

Leitud uus grupikaaslane - Arvi!


Nii, eile k2isime siis briifingul IMF-is, ehk India M2gif8deratsioonis. Organisatsiooni direktor, Herr Shri Ramakrishna Rao isiklikult oli meid pidulikul ja k6laval h22lel tervitamas. K6igepealt tegi ta t2helepaneku, et minu ja Tarmo aadress on paberites t2pselt sama ja kysis kas me ehk elame koos? Kinnitasime, et nii see on. Ramakrishna noogutas elutargalt ja kommenteeris, et kui mees ja naine koos k2ivad siis on ju vastastikune fyysiline toetus ja vaimne toetus, yhes6naga kogu v6imalik toetus olemas, mis v6ib olla. Meie ainult noogutasime ja mulle kyll tundus see Ramakrishna yks v2gagi m6istlik mees olevat, mis sest, et m2giorganisatsiooni president.
Edasi hoiatas ta meid, et hoiaksime kaugele eemale k6igist miltaarobjektidest, mis Kashmiiris on. Noogutasime. Seej2rel hoiatas ta meid, et me yhestki militaarobjektist yhtegi pilti ei teeks. Noogutasime j2lle. L6puks hoiatas ta meid, et me yhegi militaarobjekti poole isegi ei vaataks. Siis katkes Tarmo kannatus (m2gedejutuni polnud me veel j6udnudki) ja ta torkas vahele- yhes6naga, te tahate meile 8elda, et teil on palju militaarobjekte Kashmiiris?

L6puks j6udsime ka m2gedejutuni. Meile tutvustati s2rasilmselt noormeest nimega Arvind Raman, kelle me kohe suup2raselt Arviks nimetasime ja kes on meie sideohvitser. Nagu selgus on tal huvi samuti v6imalusel ronida ja kuna ta on viks ja sportlik poiss, siis kaalume tema kasutamist kandjana v2hemalt esimese laagrini.

Oleme Peebuga asunud suure m6nuga koostama nimekirja asjadest, milles me grupijuht eksinud on. Esimene on see, et vastupidiselt Tarmo ootustele/lootustele oleme me m2el ilmselt yksi, st. yhtegi teist gruppi seal samal ajal pole.

No comments:

Post a Comment