Tuesday 19 July 2011

Mis kaunis materjal - kašmiir!

Kui Tarmo mulle kõigepealt kašmiirist ja kellestki prantsuse moekunstnikust rääkima hakkas, tabas mind õnnestav elevusehetk. Nagu iga daami garderoobis, on ka minul varuks mitmeid kauneid kašmiiresemeid: on mõned 100% kašmiirisisaldusega kampsikud, mõned sallid, kus kašmiiri on segatud siidiga ja paar kootud kleiti, kus lisaks siidile on kašmiirile lisatud ka meriinolamba villa. Ja nüüd tahtis mu oma mees lõpuks ometi minuga kõigist nendest kaunisesemetest vestelda ja veel omal algatusel!
Kujutlesin rõõmsalt kuidas me veedame koos mitmeid toredaid talveõhtuid arutledes innukalt selle üle, milline võiks siiski olla see protsentuaalne suhe siidi ja kašmiiri vahel ideaalse salli puhul, olin juba valmistanud ka ette põhjaliku tiraadi, teemal: "kas meriinolamba vill muudab kašmiirtoote vastupidavamaks (Christian Diori kootud kleidi näite varal)".
Oh siis seda pettumust ja hala, kui selgus, et Kašmiiri all pidas Tarmo silmas geograafilist piirkonda, mille kõrgeima mäe oli kunagi vallutanud prantsuse moekunstnik madaam Claude Kogan (ilmselt mitte küll fotol olevas kostüümis).

No comments:

Post a Comment