Wednesday 17 August 2011

17.august





Oleme Goas ja elame ohtlikku elu - s6idame mototaksoga ja s66me ainult krevette (siiani pole p6hja alt 2ra l88nud, aga 2revus on kogu aeg 6hus). Igatahes 60-kraadisest j22n6lvast yles kriblamine kahvatub mototaksoga liiklemise k6rval. Liiklus pole siin ju iseenesest hull, inimesed on harjunud tiheli elama ja arvestavad liikluses teineteisega. Teine lugu on aga loomadega. Nende man88vrid ei ole nii etteennustatavad. Ja loomad on siin suured. Ma igatahes karjusin kihutavale motomehele pidevalt k6rva "cow!" ja "big cow!" Eks ta muidugi n2gi vast ise ka. Aga kus on India Maanteeameti silmad?!
Muidu on siin tore, ei ole sugugi nii, et kogu p2ev kallab vihma, enamuses sajab 88siti ja p2ev on lihtsalt pilvine. Yhes6naga, mussoon sobib neile suvitajatele, kes tahavad veeta aega mere 22res, aga ei kannata eredat p2ikesepaistet. Siinne kliima m6jub meile h2sti - mu ohatis, mis saabudes oli suur nagu lahvatanud tuumaseen, on hakanud ennast tasapisi koomale t6mbama. See on tore, sest absoluutselt k6ik heidavad mulle kaastundlikke pilke ja nii kelnerid kui motomehed kysivad lausa otse, mis minuga juhtus, et selline yyratu k2rn keset n2gu laiutab. Pean tunnistama, et olen end l6bustanud alatu naljaga, vihjates vaiksel h22lel peretylile ja noogutades peaga eriti karvakasvanud Tarmo poole.
Saabudes lasime end s6idutada siinsesse peo- ja patupessa Goa p6hjaosas - Anjunasse. T2nasest otsustasime veidi vaiksemalt v6tta ja s6idame Goa l6unaossa.

No comments:

Post a Comment