Sunday 7 August 2011

7. august

Kui siiani olid ilmad suhteliselt leebed – vähe tuult ja vähe sademeid, siis eile õhtul lõi taeva välkudest valgeks ja öö läbi tuiskas lund. Meie murenenud pavlova kook ehk jäämurd on nüüd kaetud värske vahukoore ja suhkruglasuuriga. Sherpad käisid täna jälle luurel, aga nähtavust ei ole. Oleme pilve sees ja nad tulid sama targalt tagasi. Kui ilm homme parem on, üritame koogikuhila otsas kõrgemale turnida. Peebul diagnoositi Leh´s mägihaiguse kerge vorm ja öeldi, et allaminekuga viivitamine oleks võinud tähendada helikopteriga evakueerimist. Peep, Sa oled mulle igatahes ühe veini sees! Kes tahtis paratsetamooli toel veel kõrgemale ronida?
Ootame huviga uudiseid ja kuulujutte. Näiteks huvitab meid, mitu promilli oli roolijoodik Murutaril ja kuidas läheb Intsu-Ingal?

1 comment:

  1. Jane, mina ei olnud see, kes tahtis paratsetamooli abil k6rgemale ronida. Me ainult arutasime seda, kui yhte paljudest v6imalustest, ja matsime selle koos ka ysna ruttu maha. Aga koos veini joomise vastu pole mul midagi. Mina lahen juba kolmapaeval koju ja ootan teid seal...

    ReplyDelete